2013-03-28 08:52:30• hírek • Blikk.hu

Évekig letagadta Nádast a fia

Nádas György kisebbik fia, Gábor sokáig tudatosan hallgatta el, ki az édesapja, nem akarta ugyanis, hogy hozzá hasonlítsák, illetve hogy neve miatt élvezzen előnyöket, esetleg hátrányokat. Gábor pályája ugyanis apjához hasonlóan a színház felé terelődött.

Alig négy hónapja a Blikk még arról írt, hogy Nádas György depressziós, és anyagi gondokkal küzd, ám azóta kilábalt a bajokból. Munkája is akad, nemrég pedig éppen szegedi próbákról érkezett Gór Nagy Mária színi tanodájába, ahol titokban ült a nézőtér utolsó sorába. Fia, Gábor még csak nem is sejtette, hogy apja előtt is vizsgázik.

- Bármelyik színházban megfelelne, amit a srácok produkáltak, dicsérte meg az egész végzős osztályt, a Boszorkányüldözés Szálemben című előadás végén Nádas, aki hosszú idő után büszkén, mosolyogva ölelte át fiát.

- Régen örültem ennyire tapsnak. Gabi fantasztikus hangú, tehetséges srác, angol és amerikai rockoperákat, musicaleket is fordít, vérében van a zene. Jó ómen volt, amikor apukám, a legendás zeneszerző keresztnevét adtuk neki születésekor - mondta Nádas György, akinek menye, Szántó Szandra is a GNM-ben végzett, de vele és zenész fiával, Zolival, valamint kisfiukkal évente csak egyszer találkoznak, hiszen ők a Kanári-szigetekre költöztek megélhetésük miatt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: